ELS NOSTRES PRODUCTES

Productes de proximitat

A De L’Hort ens mouen els valors d’una alimentació 100% natural i saludable. Els nostres productes són de proximitat, d’elaboració pròpia i de qualitat. Treballem en equip amb productors de proximitat i des del nostre obrador preparem cremes i patés vegetals perquè gaudiu d’una cuina ecològica i sostenible a casa vostra.

Veure tots els productes

QUI SOM

De l’Hort

Som un negoci petit i local que, des del nostre obrador situat a Vic, cuinem amb molt d’afecte i a foc lent, i cuidem el detall de cada un dels productes que posem a la venda. Estem presents en tot el procés de producció, des de la recollida de la verdura fins a l’etiquetatge del producte. Creiem que tot l’amor que posem en la preparació dels productes i la manera en què cuidem tots els detalls és el que fa que les nostres cremes i patés siguin únics.

Segueix coneixent-nos

PRODUCTES

Els nostres productes són de proximitat i elaboració pròpia

Estem en contacte amb pagesos de Catalunya que ens asseguren sempre el millor producte, el que garanteix l’èxit per aconseguir uns patés i unes cremes delicioses, nutritives, ecològiques i sostenibles. Les verdures utilitzades per les cremes i els patés sempre són de temporada. A més, la nostra producció és totalment sostenible, treballant amb producte Km0 i amb un procés d’elaboració artesanal.

Veure tots els productes
  • slide
  • slide
  • slide

Vols vendre els nostres productes?

Contacta amb nosaltres