Aplicacions del producte:
Bona tant freda a l’estiu com calenta a l’hivern.
Es pot acompanyar amb unes verdures a la brasa i també amb xips de porro, moniato,….
També es pot utilitzar com a salsa per a peixos a la brasa o a la planxa o per afegir en un guisat.
Crema de porros i genmai miso (probiòtica)
Característiques organolèptiques:
Textura cremosa, de color marronós i amb un sabor força pronunciat de miso.
Propietats i beneficis:
Aquesta crema és excel·lent per reforçar les nostres defenses ja que està elaborada amb miso, un ingredient d’origen asiàtic que actua com a probiòtic. Això significa que estimula el sistema immunitari ja que ens ajuda a regenerar la flora intestinal i ens fa de barrera protectora contra microorganismes patògens. És una crema ideal en aquells casos en els que la nostra flora bacteriana s’ha vist afectada com per exemple: episodis d’inflamació intestinal, tractament amb antibiòtic, mals hàbits alimentaris, estrès,….
Ingredients:
Aigua, porro*, ceba*, oli d’oliva verge extra*, genmai miso*( soja*, arròs integral*, sal marina, aigua i ferment koji) i sal marina
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Conté soja i pot contenir traces de fruits secs de closca, cacauet, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
 44,06Kcal / 185,04kJ
Greixos
 1,66g
Dels quals saturats
0,35g
Hidrats de carboni
6,25g
Dels quals sucres
1,43g
Proteïnes
1,02g
Sal
1,05g
Envàs:
Pot de vidre de 750 ml
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs