Aplicacions del producte:
Per untar a torredetes o afegir a la pasta fresca o seca.
Es pot untar a l’entrepà combinat, per exemple, amb girgoles i pernil salat, o altres entrepans vegetals.
Es pot acompanyar amb encurtits o com a salsa per a carns de caça.
Paté de moniato amb alga kombu (remineralitzant) 
Característiques organolèptiques:
Textura untable, de color taronja amb puntets verds de l’alga i amb gust de moniato pronunciat.
Propietats i beneficis:
El moniato és un aliment ric en hidrats de carboni d’absorció lenta, la qual cosa significa que ens aporta energia de llarga durada, a més de ser font de vitamina A que com sabem, té nombroses propietats beneficioses per el nostre organisme.
L’alga Kombu, igual que la majoria d’algues, és rica en molts minerals entre els quals cal destacar el calci, el ferro, i el iode. Aquest fet és interessant ja que són nutrients que acostumem a trobar en el regne animal (llet, carns, peixos) i cal consumir quantitats elevades per tal de nodrir-nos, mentre que en el cas de les algues, amb poca quantitat (30gr) ja cobrim les necessitats nutricionals. 
Ingredients:
Moniato*, aigua, tahin* (sèsam*), oli d’oliva verge extra*, alga kombu* i sal marina
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al·lèrgens:
Conté sèsam i pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, api i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
159,95 Kcal / 671,80kJ
Greixos
10,72g
Dels quals saturats
2,46g
Hidrats de carboni
9,72g
Dels quals sucres
2,72g
Proteïnes
6,14g
Sal
1,29g
Envàs:
Pot de vidre de 110gr
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs