Aplicacions del producte:
Es pot utilitzar per untar torradetes com per exemple: amb alvocat, ruca i formatge de cabra fresc.
També es pot barrejar amb pasta fresca o seca.
Per acompanyar un filet de peix com un bacallà confitat, una orada a la sal, etc.
Paté d’espàrrecs verds i ametlla (sistema nerviós)
 Característiques organolèptiques:
Textura untable, d’un color verd pàl·lid amb gust pronunciat d’espàrrecs amb un toc àcid de la llimona.
Propietats i beneficis:
Els espàrrecs es caracteritzen, entre altres components, per el seu elevat contingut en asparagina, un aminoàcid de gran importància per el seu paper en el sistema nerviós central. Per tant, podem dir que és un gran aliat per combatre migranyes, estats d’ansietat, irritabilitat, ….
Les ametlles són font important de vitamina E, una vitamina liposoluble amb un alt poder antioxidant que ajuda sobretot a disminuir el risc de patir malalties cardiovasculars.
Ingredients:
Espàrrecs*, ametlla* ,ceba*, oli d’oliva verge extra*, suc de llimona*, sal marina i pebre negre*
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Conté ametlla i pot contenir traces d’altres fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
 202,67 Kcal / 851,20 kJ
Greixos
12,44 g
Dels quals saturats
4,58 g
Hidrats de carboni
12,91 g
Dels quals sucres
1,74 g
Proteïnes
9,78 g
Sal
1,28 g
Envàs:
Pot de vidre de 110 gr
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs