Aplicacions del producte:
Es pot utilitzar per farcir una carn com, per exemple, un filet de porc.
També es pot utilitzar barrejant-l’ho amb pasta fresca o seca i per untar amb torradetes o varis entrepans.
Paté de carbassa i cúrcuma (digestiu i antiinflamatori)
Característiques organolèptiques:
Textura untable, de color taronja amb punts verds de la llavor de carbassa i amb regust oriental per la cúrcuma.
Propietats i beneficis:
La carbassa és una font important de betacarotens com la pastanaga. De fet, tots els aliments amb colors ataronjats ens indiquen nivells alts de carotenoides (Vitamina A). El fet de combinar la carbassa amb la poma i la cúrcuma d’aquest paté en particular, converteix aquesta recepta en una gran protectora del nostre sistema digestiu gràcies a la fibra de la poma i a les propietats antiinflamatòries de la cúrcuma.
Ingredients:
Carbassa*, poma*, llavors de carbassa*, oli d’oliva verge extra*, cúrcuma fresca*, sal marina i pebre negre*
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
249,94 Kcal / 1049,75 kJ
Greixos
15,33 g
Dels quals saturats
6,03 g
Hidrats de carboni
18,41 g
Dels quals sucres
2,05 g
Proteïnes
9,59 g
Sal
1,23 g
Envàs:
Pot de vidre de 110 gr
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs