Aplicació del producte :
Ideal per untar torradetes i fer entrepans vegetals.
Per acompanyar pasta fresca o seca i també carns vermelles.
Es pot diluir amb crema de llet o liquats de soja i fer-ne una salsa per un plat de carn.
Paté d’albergínia amb crema de cacauet (vitalitzant)
Característiques organolèptiques:
Textura untable, de color marronós  i amb gust pronunciat tant d’albergínia com de cacauet.
Propietats i beneficis:
L’albergínia destaca per el seu paper afavorint la circulació, disminuïnt els nivells de colesterol i per les seves propietats antioxidants degut als alts nivells en flavonoides que presenta.
El cacauet és considerat un fruit sec, però botànicament es troba dins el grup de les lleguminoses, doncs és molt ric en proteïnes, que a més, són d’alt valor biològic. Per tant, és ideal per aquelles persones que segueixen una dieta vegana/vegetariana estricta en la qual a vegades és difícil arribar als requeriments de proteïnes.  D’altra banda, el cacauet també és molt ric en àcids grassos, però cal dir que aquests greixos són poliinsaturats, els que anomenem “greixos bons” , ja que no contribueixen a la formació de colesterol sinó que ajuden a retirar-lo de la circulació.
Per el seu contingut energètic seria un aliat molt adequat per aquelles persones que realitzen activitat física regular. 
Ingredients:
Albergínia*, oli d’oliva verge extra*, crema de cacauet*(cacauet* i sal marina), cacauet*, sal marina i pebre negre*
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Conté cacauet i pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
89,11 Kcal / 374,28 kJ
Greixos
2,84 g
Dels quals saturats
0,93 g
Hidrats de carboni
11,11 g
Dels quals sucres
4,94 g
Proteïnes
4,77 g
Sal
1,04 g
Envàs:
Pot de vidre de 110 gr
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs