Aplicacions del producte:
La podem consumir tant freda com calenta.
Es pot servir amb una tempura de verdures, tant com per obrir unes cloïsses al vapor i afegir-les a la crema un cop servida al plat.
Combina molt bé amb pop i altres mariscs. Ideal per utilitzar com a salsa per un peix (cloïsses, peixos blancs, gambes, llagostins,…).
Crema de carxofa i llavors de xia (hepatoprotectora)
Característiques organolèptiques:
Textura cremosa, de color verd fosc amb punts negres de les llavors de xia amb sabor molt pronunciat de carxofa.
Propietats i beneficis:
La carxofa es caracteritza per ser hepatoprotectora, això significa que ajuda al bon funcionament del fetge. Aquest fet és degut a una substància anomenada Cinarina que a la vegada recolza la funció biliar i per tant la digestió dels greixos, i com a conseqüència disminueix els nivells de colesterol. A més és una hortalissa molt rica en fibra dietètica que ens ajuda a combatre el restrenyiment, i gràcies al seu alt contingut en aigua i potassi esdevé ideal per incorporar-la en dietes d’aprimament.
La nostra crema de carxofa a més té un punt diferencial i és que li incorporem llavors de xia, que són riques en àcids grassos omega 3 que es caracteritzen per ser antiinflamatoris, i tenen un alt poder saciant.
Ingredients:
Aigua, carxofa*, ceba tendra*, porro*, oli d’oliva verge extra*,  llavors de xia*,  sal marina i pebre negre*.
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
106,22 Kcal /446,12 kJ
Greixos
4,65 g
Dels quals saturats
1,38 g
Hidrats de carboni
13,52 g
Dels quals sucres
0,80 g
Proteïnes
2,57 g
Sal
0,64 g
Envàs:
Pot de vidre de 750 ml
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs