Aplicacions del producte:
Ideal calenta a la tardor/hivern.
Es pot combinar amb un saltejat de bolets, amb formatge blau, unes vieires, tòfona ratllada,….
També s’hi pot afegir un polsim de canyella i nou moscada.
Combina molt bé amb un estofat de porc o verdures.
Crema de carbassa i xiitake amb herbes provençals (sistema immunitari):
Característiques organolèptiques:
Textura cremosa, de color taronja fosc amb gust pronunciat de carbassa i amb aromes suaus tant del bolet com de les herbes.
Propietats i beneficis:
La combinació dels aliments que confereixen aquesta crema, la converteixen en una recepta ideal per reforçar el sistema immunològic. És sabut que la vitamina A (present a la carbassa) té un paper clau en la regulació de les nostres defenses. El Xiitake és molt utilitzat en la medicina tradicional japonesa per les seves propietats antioxidants i reforçants del sistema immune, i les herbes provençals li donen el toc aromàtic a la vegada que destaquen per ser antioxidants, digestives, i antiinflamatòries.
Ingredients:
Carbassa*, aigua, ceba*, xiitake*, oli d’oliva verge extra*, sal marina, herbes provençals* i pebre negre*
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica 
Al·lèrgens:
Pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, mostassa, cacauet, api, sèsam i crustacis 
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
43,77Kcal / 183,84 kJ
Greixos
1,99g
Dels quals saturats
0,40g
Hidrats de carboni
4,49g
Dels quals sucres
1,21g
Proteïnes
1,98g
Sal
0,57g
Envàs:
Pot de vidre de 750ml
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs