Aplicacions del producte:
Ideal per consumir freda.
Es pot acompanyar amb uns musclos en escabetx o escopinyes.
Si es vol es pot menjar calenta  o com a salsa per algun peix a la planxa o al forn.
Crema de carbassó i llet de coco amb comí (carminativa)
Característiques organolèptiques:
Textura cremosa i de color verd molt blanquinós per la llet de coco. Sabor molt equilibrat de tots els seus ingredients i lleuger gust a comí.
Propietats i beneficis:
El carbassó, a part de que és ric en potassi i per tant molt diürètic, es considera una hortalissa de molt fàcil digestió. Això el converteix en un dels pocs aliments aptes per quan hi ha problemes estomacals i/o digestius. Aquesta recepta és molt interessant perquè es combina amb comí i pebre negre, dos espècies amb propietats clarament digestives. La llavor de comí ja era utilitzada per els grecs com a espècie carminativa després del seus grans banquets. El comí també se li atorguen propietats hipoglucemiants (millora els nivells de sucre en sang) i ens ajuda a combatre estats d’anèmia ja que és molt ric en ferro.
Ingredients:
Carbassó*, aigua, llet de coco* (aigua, coco*, goma guar*), ceba*, oli d’oliva verge extra*, sal marina, comí* i pebre negre*
*Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, api, sèsam i crustacis
Valors nutricionals (per 100gr):
Valor energètic
36,12 Kcal /151,70 kJ
Greixos
 1,95g
Dels quals saturats
0,42g
Hidrats de carboni
2,91g
Dels quals sucres
0,63g
Proteïnes
1,74g
Sal
0,75g
Envàs:
Pot de vidre de 750 ml
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs