Aplicacions del producte:
Ideal per consumir calenta a la tardor/hivern.
També es pot utilitzar com a salsa d’unes guatlles rostides o carns de caça.
Crema d’api-rave i daikon amb all negre (antibiòtica)
Característiques organolèptiques:
Textura cremosa, de color terrós amb sabor lleugermanet especiat i amb tocs de regalèssia a causa de l’all negre.
Propietats i beneficis:
Ens trobem davant una crema hipocalòrica i diürètica gràcies a l’api-rave que conté, que la fà molt adequada per aquelles persones que volen controlar el seu pes. A banda d’això està elaborada amb all negre el qual és considerat un antibiòtic natural, deu vegades més poderós que l’all convencional, que enforteix el sistema immunitari i ens ajuda a prevenir malalties cardiovasculars. Però això no és tot perquè aquesta crema, a més, està elaborada amb nap daikon, un aliment molt utilitzat en la cuina japonesa, ric en vitamina C i amb clares propietats antiaging. Gràcies a tots aquests ingredients la converteixen en una crema amb un alt poder antioxidant.
Ingredients:
Aigua, api-rave*, nap daikon*, porro*, oli d’oliva verge extra*, fonoll*, all negre*, sal marina i espècies*
* Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Al.lèrgens:
Conté api i pot contenir traces de fruits secs de closca, soja, cacauet, mostassa, sèsam i crustacis.
Valors nutricionals (100gr):
Valor energètic
 158,93 Kcal /667,51 kJ
Greixos
 6,12 g
Dels quals saturats
1,90 g
Hidrats de carboni
24,11 g
Dels quals sucres
0,79 g
Proteïnes
1,86 g
Sal
0,5 g
Envàs:
Pot de vidre de 750 ml
Conservació:
Temperatura ambient
Consum preferent:
18 mesos
Observacions:
Apte per vegans i celíacs